NU ALWEER pepernoten in de winkel? Neeeeee joh, benader het eens anders!
NU PAS???
Pepernoten moeten gevierd worden! Feestelijk onthaald! Net als de Beaujolais Primeur! De Hollandse Nieuwe! Hoera! Want wist u dat ze perfect zijn als bindmiddel en smaakmaker in gehaktballen? Of als bodem voor een goddelijke cheesecake? En dat je er zelfs likeur van kunt stoken? Ja maar HOE DAN? Begin eens met dit boek te kopen. Dan komt de rest vanzelf.
Het begon via twitter, vervolgens zaten we in de kroeg met een schrijfblok erbij en weer wat later stonden we ineens op het podium van de Folies Bergère in Parijs omdat we per ongeluk het mooist geïllustreerde kookboek van de hele wereld hadden gemaakt. We, dat zijn Helga de Graaf, Annagreet Hoogeland, Judith van der Meulen, Marije Sietsma en ondergetekende.
Trouw vond ons een van de leukste kookboeken van 2011. De Volkskrant vond ons ‘een briljant boek’. Ik hoop dat u dat ook vindt.