Zet in uw agenda: 14 juni, ode aan de literaire non-fictie!

winnertakesitall

Jongens, wat is er veel gebeurd! Deze site gebruikte ik ooit alleen voor mijn journalistieke werkzaamheden, maar toen ging ik een boek schrijven en van die dingen meer. En dat boek won een prijs!

En op 14 juni is er iets heel leuks. In het Der Aa-theater brengen tien noordelijke schrijvers een ode aan de literaire non-fictie. De grote Frank Westerman, een van mijn allergrootste helden, onder anderen. Hij wordt ondervraagd door Greta Riemersma. De fantastische Fleur van der Bij, die net debuteerde met het wonderschone De Nijl in Mij  komt voorlezen en vertellen. Dagblad van het Noorden-vertellers Herman Sandman  en Rob Zijlstra. De eerste kennismaking met de roman van Karst Tjoelker.  Singer-songwriter Maaike Borst. En Sander Koenen gaat in gesprek met Henk Blanken over zijn non-fictieroman Je gaat er niet dood aan en dat geheim van een goed verhaal. O ja, en ik lees voor, misschien wel fragmenten uit mijn nieuwe boek En dan nu het goede nieuws, dat ik schrijf samen met de fantastische Franka Hummels, en dat in oktober verschijnt.

Kaartje kopen? Dat kan voor maar 7,50 euro via www.toekantickets.nl/shop/goedverhaal

Hopelijk tot daar!

 

PS: Meer lezen over schrijven? https://schrijvenonline.org/

Reacties zijn gesloten.