Chroniqueren

Stel.

U bent vijftig jaar getrouwd en wil eens mooi op papier zetten hoe u elkaar heeft ontmoet. Hoe de vonk oversprong. Wanneer u wist: dit is voor altijd. Of er was die heftige periode in uw leven, die gebeurtenis die uw wereld op zijn kop zette. Verhalen die u wil bewaren, voor later, voor de kinderen, de kleinkinderen en de achterkleinkinderen. Of u wil uw ouders vertellen hoe bijzonder ze voor u zijn, wat u van ze geleerd heeft en wat dat voor u betekent. Of een speciaal iemand de liefde verklaren. Of bedanken. Maar u kunt de juiste woorden niet vinden.

Hier kom ik om de hoek. Want wedden dat ik die woorden wél vind? Persoonlijke interviews zijn mijn specialiteit. Ik schrijf ze voor bladen, maar kan ze ook op bestelling maken, gewoon, voor uzelf. Ik werk daarbij samen met fotograaf Gerhard Taatgen – samen maken wij van uw verhaal iets heel moois.

Het werkt zo: ik interview u en zet uw verhaal op papier in een vooraf afgesproken vorm. Gerhard maakt er de gewenste beelden bij: van uzelf bijvoorbeeld, of van een bepaalde plek die belangrijk voor u is. Van verhaal en foto’s maken we een mooi boekje. Uw persoonlijke document.

Omdat dit bij uitstek maatwerk is, is het lastig een prijsindicatie te geven. Maar bel, mail, schrijf – en we kijken samen naar de mogelijkheden!